Koření jednodruhové
Koření jednodruhové

Koření jednodruhové

Samotné mleté a celé koření.

Aktivní filtry

Kód: 9020

KAYENSKÝ PEPŘ

(0)
Používá se hlavně v tropické Americe a Asii. Usnadňuje trávení jídel bohatých na škroby. Je to druh chilli z oblasti Kayenu. Koření je vhodné do různých slaných specialit, ale také do řady směsí koření.  
22,32 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9068

SKOŘICE drcená najemno

(0)
Použití­ v kuchyni: vhodná do kaší, ovocných salátů, kávy, čaje. Jemné kousky nezpůsobují v nápojích ani v pokrmech vytvoření skořicového šlemu. Můžete ji použít do polévek, omáček, sabdží, luštěnin, ale i do masa a různých specialit. Také k přčípravě čajů a sladkostí.
26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9021

KORIANDR mletý

(0)
Toto koření se používá do masitých, luštěninových i zeleninových pokrmů. Je vhodný do těžce stravitelných pokrmů. Je nezbytnou pří­sadou v masálách (indických směsí­ch koření­), karí­ a ostatní­ch druzí­ch směsí­ koření­.
31,25 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9022

KORIANDR celý

(0)
Toto koření se používá k masům i zelenině, především je vhodné do těžko stravitelných pokrmů. Nejvhodnější­ při pří­pravě zeleninových a zejména masitých pokrmů i polévek. Nezbytná přísada v masálách (indických směsích koření), karí a ostatních druzích směsí koření. 
31,25 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9023

KURKUMA - TURMERIK

(0)
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka. V indické kuchyni se při vaření používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 
35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9086

LISTY LIBEČKU

(0)
Listy libečku se používají  do slaných jídel, nádivek, luštěninových jídel,  polévek, omáček, pomazánek, dresingů, octů, hořčice, čatní při vaření brambor,.. apod .Je vynikající v kombinací s rajčaty. Do témě hotového jídla nasypeme listy libečku, které můžeme předem podrtit v dlani.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9087

LISTY BAZALKY

(0)
Listy bazalky se používají do rajčatových jídel, do těstovin, salátů, omáček, do pizzy, fazolí, nakládaných okurek, bylinných octů, zeleniny, do směsí koření, také dresinků, smetanových sýrů, pomazánek apod. Do téměř hotového jídla nasypeme listy bazalky, které můžeme předem podrtit v dlani.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9088

LISTY SATUREJKY

(0)
Listy saturejky se používají k vylepšení chuti slaných jídel, zejména luštěnin, kapusty, do smetanových omáček, fazolového a rajčatového salátu, pokrmů z hub a obilovin, polévek, omáček, pomazánek apod. Do téměř hotového jídla nasypeme listy saturejky, které můžeme předem podrtit v dlani.
44,64 Kč
Zobrazit
Poslední kus skladem

Kód: 9034

PÍSKAVICE LIST - KASSORI METHI

(0)
Listy pískavice se používají k vylepšení chuti ve slaných jídlech, salátech, omáčkách, pomazánkách. Do téměř hotového jídla nasypeme listy pískavice, které můžeme předem podrtit v dlani.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem