Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
Koření jednodruhové
Koření jednodruhové

Koření jednodruhové

Samotné mleté a celé koření.

Aktivní filtry

Kód: 9020

KAYENSKÝ PEPŘ

Používá se hlavně v tropické Americe a Asii. Usnadňuje trávení jídel bohatých na škroby. Je to druh chilli z oblasti Kayenu. Koření je vhodné do různých slaných specialit, ale také do řady směsí koření.  
Cena 22,32 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9068

SKOŘICE drcená najemno

Použití­ v kuchyni: vhodná do kaší, ovocných salátů, kávy, čaje. Jemné kousky nezpůsobují v nápojích ani v pokrmech vytvoření skořicového šlemu. Můžete ji použít do polévek, omáček, sabdží, luštěnin, ale i do masa a různých specialit. Také k přčípravě čajů a sladkostí.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9021

KORIANDR mletý

Toto koření se používá do masitých, luštěninových i zeleninových pokrmů. Je vhodný do těžce stravitelných pokrmů. Je nezbytnou pří­sadou v masálách (indických směsí­ch koření­), karí­ a ostatní­ch druzí­ch směsí­ koření­.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9022

KORIANDR celý

Toto koření se používá k masům i zelenině, především je vhodné do těžko stravitelných pokrmů. Nejvhodnější­ při pří­pravě zeleninových a zejména masitých pokrmů i polévek. Nezbytná přísada v masálách (indických směsích koření), karí a ostatních druzích směsí koření. 
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9042

CHILLI papričky celé

Používá se do polévek, omáček, zeleniny i do masa. Mají silně ostrou chuť. Lze je orestovat v oleji a podávat zvlášť pro milovníky ostrýáh jídel. 
Cena 22,32 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9023

KURKUMA - TURMERIK

Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka. V indické kuchyni se při vaření používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 
Cena 35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9086

LISTY LIBEČKU

Listy libečku se používají  do slaných jídel, nádivek, luštěninových jídel,  polévek, omáček, pomazánek, dresingů, octů, hořčice, čatní při vaření brambor,.. apod .Je vynikající v kombinací s rajčaty. Do témě hotového jídla nasypeme listy libečku, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9087

LISTY BAZALKY

Listy bazalky se používají do rajčatových jídel, do těstovin, salátů, omáček, do pizzy, fazolí, nakládaných okurek, bylinných octů, zeleniny, do směsí koření, také dresinků, smetanových sýrů, pomazánek apod. Do téměř hotového jídla nasypeme listy bazalky, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9088

LISTY SATUREJKY

Listy saturejky se používají k vylepšení chuti slaných jídel, zejména luštěnin, kapusty, do smetanových omáček, fazolového a rajčatového salátu, pokrmů z hub a obilovin, polévek, omáček, pomazánek apod. Do téměř hotového jídla nasypeme listy saturejky, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Poslední kus skladem

Kód: 9034

PÍSKAVICE LIST - KASSORI METHI

Listy pískavice se používají k vylepšení chuti ve slaných jídlech, salátech, omáčkách, pomazánkách. Do téměř hotového jídla nasypeme listy pískavice, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9089

LISTY ESTRAGONU

Listy estragonu se používají na ryby, do marinád, nádivek, do masitých jídel, omelet, omáček, dresinků, do nakládaných okurek, kyselého zelí, k aromatizováníé octů, bylinkových másel, hořčice,..  a podobně. Do téměř hotového jídla nasypeme listy estragonu, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9091

LISTY PETRŽELE

Listy petržele se používají k vylepšení chuti všech slaných jídel, salátů, omáček, pomazánek, ..Do téměř hotového jídla nasypeme listy petržele, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9048

ČERNÁ SŮL - KALA NANAK - BIG

Sůl s velkým obsahem minerálů. Používá se do slaných nápojů, ovocných šťáv a do luštěnin, hodí­ se též do omáček, čatní­, pickles, do sosů a jiných pikantní­ch pochutin. Má speciální­ aroma, obsahuje mnoho druhů minerálů, a proto je součástí­ mnoha ájurvédských léků. Používá se zejména při střevní­ch potíží­ch a bolestech břicha. Má projí­mavé účinky.
Cena 178,57 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9026

PEPŘ PIPALI - dlouhý pepř drcený

Je to velmi ostré dráždivé koření, které usnadňuje trávení a dýchání neboť je oteplující. Používá se do sabdží, polévek, luštěnin, .. Dodává chuť k jí­dlu, proto je základní­ ingrediencí­ ve vysoce kvalitní­ch karí­ a masálách.
Cena 80,36 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9030

Zázvor mletý

Zázvor je součástí masál, neboť dodává směsi vůni a zvyšuje trávicí sílu. Je to nezbytná součást východní kuchyně. Používá se zejména do těžce stravitelných pokrmů, zejména masa, luštěnin, ..
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9017

KARDAMOM mletý

Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí, přidává se do slaného i sladkého jídla, pečiva, sušenek, do kávy, moučníků, kaší, do sladkých a vonných přípravků a nápojů.
Cena 40,18 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9063

ANÝZ celý

Používá se při výrobě různých druhů čatní, do sabdží zejména z tykvovité zeleniny, do indických sladkostí, nápojů a při nakládání zeleniny, dále do pečiva, sušenek, cukrovinek i do kompotů. Je součástí mnoha směsí koření a bylinných čajů.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9098

FENYKL mletý

Používá se do pikls, různých sladkostí, nápojů, omáček, zeleniny, zeleninových salátů a zálivek, také do chleba, pomazánek, při nakládání okurek, kyselého zelí, do bylinných olejů a octů a rovněž na maso a ryby. 
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem