Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
Základ pro indickou kuchyni
Základ pro indickou kuchyni

Základ pro indickou kuchyni

Základ se kterým můžete začít indickou kuchyni

Aktivní filtry

Kód: 9035

ASAFOETIDA - čertovo lejno z kuti

(0)
povolené složení: rýžová mouka, asafoetida, kurkuma Základní koření používané v indické kuchyni, nahrazuje česnek a cibuli. Velice malé množství dodá jídlu výjimečnou chuť i aroma. Používá se do různých masál, do luštěninových i zeleninových jídel a slaných specialit.  Je vhodné jak do pečených, vařených i smažených jídel. Blahodárně působí na trávicí...
80,36 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9071

KURKUMA drcená

(0)
Kurkuma v neobvyklé úpravě, tj. drcená na malé kousíčky cca 1*1 mm se používá k obarvení pokrmů zejména rýže, polévek, pickles ale též nápojů, například do mléka.
35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9068

SKOŘICE drcená najemno

(0)
Použití­ v kuchyni: vhodná do kaší, ovocných salátů, kávy, čaje. Jemné kousky nezpůsobují v nápojích ani v pokrmech vytvoření skořicového šlemu. Můžete ji použít do polévek, omáček, sabdží, luštěnin, ale i do masa a různých specialit. Také k přčípravě čajů a sladkostí.
26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9021

KORIANDR mletý

(0)
Toto koření se používá do masitých, luštěninových i zeleninových pokrmů. Je vhodný do těžce stravitelných pokrmů. Je nezbytnou pří­sadou v masálách (indických směsí­ch koření­), karí­ a ostatní­ch druzí­ch směsí­ koření­.
26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9022

KORIANDR celý

(0)
Toto koření se používá k masům i zelenině, především je vhodné do těžko stravitelných pokrmů. Nejvhodnější­ při pří­pravě zeleninových a zejména masitých pokrmů i polévek. Nezbytná přísada v masálách (indických směsích koření), karí a ostatních druzích směsí koření. 
26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9042

CHILLI papričky celé

(0)
Používá se do polévek, omáček, zeleniny i do masa. Mají silně ostrou chuť. Lze je orestovat v oleji a podávat zvlášť pro milovníky ostrýáh jídel. 
22,32 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9023

KURKUMA - TURMERIK

(0)
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka. V indické kuchyni se při vaření používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 
35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9030

Zázvor mletý

(0)
Zázvor je součástí masál, neboť dodává směsi vůni a zvyšuje trávicí sílu. Je to nezbytná součást východní kuchyně. Používá se zejména do těžce stravitelných pokrmů, zejména masa, luštěnin, ..
26,79 Kč
Zobrazit
Skladem