Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
Základ pro indickou kuchyni
Základ pro indickou kuchyni

Základ pro indickou kuchyni

Základ se kterým můžete začít indickou kuchyni

Aktivní filtry

Kód: 9035

ASAFOETIDA - čertovo lejno z kuti

povolené složení: rýžová mouka, asafoetida, kurkuma Základní koření používané v indické kuchyni, nahrazuje česnek a cibuli. Velice malé množství dodá jídlu výjimečnou chuť i aroma. Používá se do různých masál, do luštěninových i zeleninových jídel a slaných specialit.  Je vhodné jak do pečených, vařených i smažených jídel. Blahodárně působí na trávicí...
Cena 80,36 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9071

KURKUMA drcená

Kurkuma v neobvyklé úpravě, tj. drcená na malé kousíčky cca 1*1 mm se používá k obarvení pokrmů zejména rýže, polévek, pickles ale též nápojů, například do mléka.
Cena 35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9068

SKOŘICE drcená najemno

Použití­ v kuchyni: vhodná do kaší, ovocných salátů, kávy, čaje. Jemné kousky nezpůsobují v nápojích ani v pokrmech vytvoření skořicového šlemu. Můžete ji použít do polévek, omáček, sabdží, luštěnin, ale i do masa a různých specialit. Také k přčípravě čajů a sladkostí.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9021

KORIANDR mletý

Toto koření se používá do masitých, luštěninových i zeleninových pokrmů. Je vhodný do těžce stravitelných pokrmů. Je nezbytnou pří­sadou v masálách (indických směsí­ch koření­), karí­ a ostatní­ch druzí­ch směsí­ koření­.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9022

KORIANDR celý

Toto koření se používá k masům i zelenině, především je vhodné do těžko stravitelných pokrmů. Nejvhodnější­ při pří­pravě zeleninových a zejména masitých pokrmů i polévek. Nezbytná přísada v masálách (indických směsích koření), karí a ostatních druzích směsí koření. 
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9042

CHILLI papričky celé

Používá se do polévek, omáček, zeleniny i do masa. Mají silně ostrou chuť. Lze je orestovat v oleji a podávat zvlášť pro milovníky ostrýáh jídel. 
Cena 22,32 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9023

KURKUMA - TURMERIK

Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka. V indické kuchyni se při vaření používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 
Cena 35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9030

Zázvor mletý

Zázvor je součástí masál, neboť dodává směsi vůni a zvyšuje trávicí sílu. Je to nezbytná součást východní kuchyně. Používá se zejména do těžce stravitelných pokrmů, zejména masa, luštěnin, ..
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9017

KARDAMOM mletý

Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí, přidává se do slaného i sladkého jídla, pečiva, sušenek, do kávy, moučníků, kaší, do sladkých a vonných přípravků a nápojů.
Cena 40,18 Kč
Zobrazit
Skladem