Kód: 9072
Používá se jako koření do masitých i zeleninových pokrmů především ve východních kuchyních. Je základním kořením pro přípravu ČONKU - klíčového receptu indické kuchyně.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Černé hořčičné semínko je účinnou pomocí u křečí, nervových poruch, revmatismu a některých mozkových onemocnění. Nic se nevyrovná chuti, kterou černé hořčičné semínko dodává potravě, ani tomu, jak usnadňuje trávení. Proto je součástí téměř všech chuťově výrazných jídel a běžným kořením v indické kuchyni. Hojně se používá také při přípravě pickles (kořeněné nakládané zeleniny).
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9072
Kód: 9023
Kód: 9084
Kód: 9029
Kód: 9100
Kód: 9007
Kód: 9032
Kód: 9012
Kód: 9089
Kód: 9003
Kód: 9540
Kód: 9522
Kód: 9021
Kód: 9049
Kód: 9521
Kód: 9035
check_circle
check_circle