- Vyprodáno

Garam masálu používají v Indii jako královskou kořenící směs do sabdží, slaných specialit i pro přípravu jídel masitých. Je zahřívající.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Jedna z nejznámějšch indických směsí koření. Je označována jako královské koření. Je oteplující, což prozrazuje její název GARAM (= horko), MASÁLA (= směs koření.) Používá se do slaných jídel, tzv. sabdží - dušené zeleniny, stejně tak jako do masitýchch jídel či polévek. Složení: koriandr, džíra, hřebíček, kardamom, čili, pískavice, skořice, zázvor, černý pepř, karí list, muškátový oříšek a asafoetida
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9086
Kód: 9065
Kód: 9035
Kód: 9019
Kód: 9073
Kód: 9078
Kód: 9079
Kód: 9087
Kód: 9098
Kód: 9017
Kód: 9071
Kód: 9074
Kód: 9010
Kód: 9100
Kód: 9089
Garam masálu používají v Indii jako královskou kořenící směs do sabdží, slaných specialit i pro přípravu jídel masitých. Je zahřívající.
check_circle
check_circle