Kód: 9049
Je součástí většiny ostřejších směsí koření, používá se do omáček, při rožnění, pečení, do sabdží, dálů, pikls, čatní i masitých pokrmů.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Ájurvéda ho pokládá za K–, P+, V–. Je ostré chuti a plody jsou bohaté na vitamin C.
Upozornění: Ve větších dávkách způsobuje pálení žaludku a střev. Nevhodné při hemoroidech. Když se potřísněnou rukou dotknete úst nebo očí, dráždivé látky obsažené v čerstvém chilli způsobují bolestivé pálení a otoky.

Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9049
Kód: 9071
Kód: 9081
Kód: 9012
Kód: 9074
Kód: 9522
Kód: 9008
Kód: 9082
Kód: 9032
Kód: 9042
Kód: 9040
Kód: 9072
Kód: 9521
Kód: 9026
Kód: 9025
Kód: 9064
Je součástí většiny ostřejších směsí koření, používá se do omáček, při rožnění, pečení, do sabdží, dálů, pikls, čatní i masitých pokrmů.
check_circle
check_circle