Kód: 9049
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré receptury. Je určena k přípravě drůbeže, masa, sojavity, polévek, omáček, do obalovacích těstíček i zeleniny.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Původní receptura obsahuje hodně kurkumy a byla více žlutá, později se do ní začalo přidávat červené barvivo k dosažení větší pestrosti a zajímavosti pokrmů.
Příprava: do cca 250ml jogurtu přidáme 1-2 polévkové lžíce tandoori masály. Do takto vzniklé kořeněné směsi naložíme drůbeží nebo sojové maso, necháme přes noc marinovat a druhý den grilujeme nebo pečeme. Tandoori masála dodává jídlu krásně červenou barvu, výrazné aroma a jemně kořeněnou, pikantní chuť.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9049
Kód: 9036
Kód: 9088
Kód: 9025
Kód: 9091
Kód: 9098
Kód: 9521
Kód: 9026
Kód: 9082
Kód: 9033
Kód: 9018
Kód: 9080
Kód: 9501
Kód: 9086
check_circle
check_circle