Kód: 9022
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádná značka
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré receptury. Je určena k přípravě drůbeže, masa, sojavity, polévek, omáček, do obalovacích těstíček i zeleniny.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Původní receptura obsahuje hodně kurkumy a byla více žlutá, později se do ní začalo přidávat červené barvivo k dosažení větší pestrosti a zajímavosti pokrmů.
Příprava: do cca 250ml jogurtu přidáme 1-2 polévkové lžíce tandoori masály. Do takto vzniklé kořeněné směsi naložíme drůbeží nebo sojové maso, necháme přes noc marinovat a druhý den grilujeme nebo pečeme. Tandoori masála dodává jídlu krásně červenou barvu, výrazné aroma a jemně kořeněnou, pikantní chuť.
Parametry
Kód: 9022
Kód: 9001
Kód: 9008
Kód: 9004
Kód: 9042
Kód: 9069
Kód: 9010
Kód: 9073
Kód: 9029
Kód: 9034
Kód: 9501
Kód: 9521
Kód: 9085
Kód: 9071
Kód: 9041
check_circle
check_circle