
Kód: 9019
Toto koření se používá k masům i zelenině, především je vhodné do těžko stravitelných pokrmů. Nejvhodnější při přípravě zeleninových a zejména masitých pokrmů i polévek.
Nezbytná přísada v masálách (indických směsích koření), karí a ostatních druzích směsí koření.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Ájurvéda ho pokládá za ochlazující, přesto se používá pro neutralizaci všech dóš, V°, P–, K°.
Suché plody jsou olejovité a aromatické, chuť ostrá a stahující.
Žvýkání semen, eventuálně kandovaných, odstraňuje nepříjemný zápach z úst.
Odstraňuje nadýmání a křeče v trávicím traktu, pocity pálení v hrdle i překyselení žaludku, pomáhá při migréně, astma, zažívacích problémech, průjmových onemocněních a posiluje paměť. Odstraňuje škodlivé bakterie v zažívacím traktu, stimuluje činnost žaludku, působí jako antibiotikum, diuretikum, karminativum a afrodiziakum. Používá se k odstranění pocitu žízně, na podporu trávení.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9019
Kód: 9066
Kód: 9048
Kód: 9540
Kód: 9049
Kód: 9033
Kód: 9037
Kód: 9034
Kód: 9521
Kód: 9014
Kód: 9003
Kód: 9043
Kód: 9011
Kód: 9008
Kód: 9072
Kód: 9527
Toto koření se používá k masům i zelenině, především je vhodné do těžko stravitelných pokrmů. Nejvhodnější při přípravě zeleninových a zejména masitých pokrmů i polévek.
Nezbytná přísada v masálách (indických směsích koření), karí a ostatních druzích směsí koření.
check_circle
check_circle