Kód: 9021
Ádžvajen se přidává do těsta, z něhož se dělají purí a slané pečivo, do čatní a je součástí masál – směsí koření.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Ájurvéda pokládá ádžvajen za zahřívající, V–, P+, K–, chuti hořké a řízné.
S adžvajenem to nepřehánět: Nežádoucími průvodními jevy u používání ádžvajenu mohou být bolesti hlavy, při velkých dávkách může dojít k oslabení tvorby mléka u žen a semene u mužů.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9021
Kód: 9065
Kód: 9090
Kód: 9077
Kód: 9008
Kód: 9074
Kód: 9004
Kód: 9083
Kód: 9040
Kód: 9005
Kód: 9008
Kód: 9501
Kód: 9012
Kód: 9076
Kód: 9072
Kód: 9013
check_circle
check_circle