KAYENSKÝ PEPŘ
  • KAYENSKÝ PEPŘ

KAYENSKÝ PEPŘ

9020

Používá se hlavně v tropické Americe a Asii. Usnadňuje trávení jídel bohatých na škroby.

Je to druh chilli z oblasti Kayenu.

Koření je vhodné do různých slaných specialit, ale také do řady směsí koření.

 

22,32 Kč
Počet
23 ks

  Zásady zabezpečení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

  Zásady doručení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

  Zásady vrácení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

Popis

Ájurvéda ho pokládá za oteplující, K, P+, V+. Vlastně ani není pepřem. Toto velmi pálivé, jemně mleté koření se připravuje ze směsi malých zralých chilli papriček.

Detaily produktu
9020
23 ks

Parametry

Hmotnost
25g
Komentáře (0)
Známka
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: 9065

ÁJUR SUP MÚL - polévkové koření s kousky zeleniny

(0)
Ájurvédská směs pro výživnou polévku z kořenové zeleniny, která se přidává například k červené čočce či mung dálu. Též ji můžete přidat do pískavicové polévky. Je vhodná pro cestovatele, kdy je komplikované vařit čerstvou zeleninu.Složení­: kousky mrkve, petržele, celeru, cibule, kurkuma, pažitka, pepř, džíra, koriandr, cizrnová mouka.
26,79 Kč
Zobrazit
Vyprodáno

Kód: 9071

KURKUMA drcená

(0)
Kurkuma v neobvyklé úpravě, tj. drcená na malé kousíčky cca 1*1 mm se používá k obarvení pokrmů zejména rýže, polévek, pickles ale též nápojů, například do mléka.
35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9089

LISTY ESTRAGONU

(0)
Listy estragonu se používají na ryby, do marinád, nádivek, do masitých jídel, omelet, omáček, dresinků, do nakládaných okurek, kyselého zelí, k aromatizováníé octů, bylinkových másel, hořčice,..  a podobně. Do téměř hotového jídla nasypeme listy estragonu, které můžeme předem podrtit v dlani.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9083

ČURNA na snížení VÁT DÓŠ

(0)
Pražená směs, kterou můžete přidávat do jídla při vaření i do již hotového pokrmu. Krásně ozdobí studenou i teplou kuchyň, zvýrazní chuť salátu, jogurtu. Ale hlavně dodá trávicí sílu a prohřeje.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9075

RED masálá KUTI

(0)
Jemná směs vhodná do polévek, těstovin, omáček, k přípravě zeleniny, masa i do mletého masa či zeleninových pakorí. Složení: koriandr, sladká paprika, pískavice, sušená rajčata, kurkuma, kardamom, bobkový list, hořčičné semínko
35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9014

FISH MASALA - směs koření

(0)
Směs koření­, která se doporučuje zejména k rožnění­, dušení­ a pečení­ ryb. Je však vhodná i k pří­pravě zeleniny, do omáček, zapečených těstovin, brambor a k pří­pravě speciální­ho špenátu.
35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9019

KARDAMOM - zelené tobolky

(0)
Semínka jsou sladko-hořká a silně aromatická s výraznou chutí. Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí, přidává se do slaného i sladkého jídla, pečiva, sušenek, do kávy, moučníků, do sladkých a vonných přípravků a nápojů.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9006

ČERNÁ SŮL - KALA NANAK

(0)
Mnoho druhů minerálů a proto je součástí mnoha ájurvédských léků.  Je vhodnější než kamenná sůl nebo mořská sůl a je hlavní ingrediencí čát masály. Používá se do slaných nápojů, ovocných šťáv a do luštěnin, hodí se též do omáček, čatní, pikls, do sosů a jiných pikantních pochutin.
58,04 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9086

LISTY LIBEČKU

(0)
Listy libečku se používají  do slaných jídel, nádivek, luštěninových jídel,  polévek, omáček, pomazánek, dresingů, octů, hořčice, čatní při vaření brambor,.. apod .Je vynikající v kombinací s rajčaty. Do témě hotového jídla nasypeme listy libečku, které můžeme předem podrtit v dlani.
44,64 Kč
Zobrazit
Skladem