Kód: 9089
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré receptury. Je určena k přípravě drůbeže, masa, sojavity, polévek, omáček, do obalovacích těstíček i zeleniny.
Obsahuje: koriandr, cibuli, řepu, masur dál, pískavici, kájenský pepř, zázvor, džíru, skořici, hřebíček, tejpattu, muškátový ořech, celer
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Původní receptura obsahuje hodně kurkumy a byla více žlutá, později se do ní začalo přidávat červené barvivo k dosažení větší pestrosti a zajímavosti pokrmů.
Příprava: do cca 250ml jogurtu přidáme 1-2 polévkové lžíce tandoori masály. Do takto vzniklé kořeněné směsi naložíme drůbeží nebo sojové maso, necháme přes noc marinovat a druhý den grilujeme nebo pečeme. Tandoori masála dodává jídlu krásně červenou barvu, výrazné aroma a jemně kořeněnou, pikantní chuť.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9089
Kód: 9038
Kód: 9029
Kód: 9078
Kód: 9014
Kód: 9048
Kód: 9081
Kód: 9016
Kód: 9010
Kód: 9020
Kód: 9023
Kód: 9100
Kód: 9033
Kód: 9083
check_circle
check_circle