
Kód: 9037
Používá se do omáček, polévek, sabdží, dálů, dušené zeleniny, rýže, těstovin, pomazánek, na drůbež a ryby. Tej patta je základem pro směsi koření, jako jsou karí nebo garam masálá.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Ájurvéda ho pokládá za oteplující. Je to silně aromatický list s příjemnou a zajímavou chutí, jemně nahořklou a svíravou. V kuchyni se používají jak čerstvé listy – zejména mitha ním, tak suché tédž patta, které je zde v Čechách spíše dostupné.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9037
Kód: 9009
Kód: 9082
Kód: 9069
Kód: 9031
Kód: 9080
Kód: 9047
Kód: 9092
Kód: 9003
Kód: 9090
Kód: 9017
Kód: 9002
Kód: 9091
Kód: 9014
Kód: 9087
Kód: 9024
Používá se do omáček, polévek, sabdží, dálů, dušené zeleniny, rýže, těstovin, pomazánek, na drůbež a ryby. Tej patta je základem pro směsi koření, jako jsou karí nebo garam masálá.
check_circle
check_circle