Kód: 9022
Používá se do omáček, polévek, sabdží, dálů, dušené zeleniny, rýže, těstovin, pomazánek, na drůbež a ryby. Tej patta je základem pro směsi koření, jako jsou karí nebo garam masálá.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Ájurvéda ho pokládá za oteplující. Je to silně aromatický list s příjemnou a zajímavou chutí, jemně nahořklou a svíravou. V kuchyni se používají jak čerstvé listy – zejména mitha ním, tak suché tédž patta, které je zde v Čechách spíše dostupné.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9022
Kód: 9025
Kód: 9008
Kód: 9087
Kód: 9002
Kód: 9021
Kód: 9029
Kód: 9076
Kód: 9037
Kód: 9527
Kód: 9075
Kód: 9011
Kód: 9043
Kód: 9064
Kód: 9032
Kód: 9089
Používá se do omáček, polévek, sabdží, dálů, dušené zeleniny, rýže, těstovin, pomazánek, na drůbež a ryby. Tej patta je základem pro směsi koření, jako jsou karí nebo garam masálá.
check_circle
check_circle