
Kód: 9083
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.
V indické kuchyni se při vaření
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Podle ájurvédy je ochlazující, virja T, V+, P–, K–. Má hořkou chuť a je mírně stahující. Mletý kořen kurkumy má žlutou barvu, a proto se používá jako přírodní barvivo.
Má antibakteriální, desinfekční, protizánětlivé účinky. Používá se při povrchovém ošetření těla, zejména při léčení otoků, při výronech a při léčení modřin, čistí póry kůže, zevně se aplikuje při zánětu spojivek, na nehojící se vředy, lišej a různé poranění k...
Není vhodná v těhotenství, při žlučových kamenech a onemocnění žaludku.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9083
Kód: 9521
Kód: 9007
Kód: 9030
Kód: 9042
Kód: 9081
Kód: 9068
Kód: 9064
Kód: 9075
Kód: 9013
Kód: 9079
Kód: 9078
Kód: 9020
Kód: 9047
Kód: 9088
Kód: 9034
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.
V indické kuchyni se při vaření
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství.
check_circle
check_circle