Kód: 9040
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.
V indické kuchyni se při vaření
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Podle ájurvédy je ochlazující, virja T, V+, P–, K–. Má hořkou chuť a je mírně stahující. Mletý kořen kurkumy má žlutou barvu, a proto se používá jako přírodní barvivo.
Má antibakteriální, desinfekční, protizánětlivé účinky. Používá se při povrchovém ošetření těla, zejména při léčení otoků, při výronech a při léčení modřin, čistí póry kůže, zevně se aplikuje při zánětu spojivek, na nehojící se vředy, lišej a různé poranění k...
Není vhodná v těhotenství, při žlučových kamenech a onemocnění žaludku.
Parametry
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Kód: 9040
Kód: 9031
Kód: 9090
Kód: 9008
Kód: 9022
Kód: 9047
Kód: 9026
Kód: 9029
Kód: 9010
Kód: 9025
Kód: 9064
Kód: 9020
Kód: 9071
Kód: 9088
Kód: 9069
Kód: 9035
check_circle
check_circle