Kód: 9006
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádná značka
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.
V indické kuchyni se při vaření
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství.
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)
Podle ájurvédy je ochlazující, virja T, V+, P–, K–. Má hořkou chuť a je mírně stahující. Mletý kořen kurkumy má žlutou barvu, a proto se používá jako přírodní barvivo.
Má antibakteriální, desinfekční, protizánětlivé účinky. Používá se při povrchovém ošetření těla, zejména při léčení otoků, při výronech a při léčení modřin, čistí póry kůže, zevně se aplikuje při zánětu spojivek, na nehojící se vředy, lišej a různé poranění k...
Není vhodná v těhotenství, při žlučových kamenech a onemocnění žaludku.
Parametry
Kód: 9006
Kód: 9071
Kód: 9079
Kód: 9034
Kód: 9008
Kód: 9036
Kód: 9024
Kód: 9081
Kód: 9020
Kód: 9007
Kód: 9033
Kód: 9042
Kód: 9003
Kód: 9004
Kód: 9026
Kód: 9065
check_circle
check_circle