KURKUMA - TURMERIK Zobrazit větší

KURKUMA - TURMERIK

Nové

Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.

V indické kuchyni se při vaření 
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 

Více informací

107 ks

40,00 Kč

Parametry

Hmotnost 100 g

Více informací

Podle ájurvédy je ochlazující, virja T, V+, P, K. Má hořkou chuť a je mírně stahující. Mletý kořen kurkumy má žlutou barvu, a proto se používá jako přírodní barvivo.

Má antibakteriální, desinfekční, protizánětlivé účinky. Používá se při povrchovém ošetření těla, zejména při léčení­ otoků, při výronech a při léčení modřin, čistí póry kůže, zevně se aplikuje při zánětu spojivek, na nehojící se vředy, lišej a různé poranění k...

Není vhodná v těhotenství, při žlučových kamenech a onemocnění žaludku. 

Recenze

Žádné komentáře zákazníků.

Napsat recenzi

KURKUMA - TURMERIK

KURKUMA - TURMERIK

Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.

V indické kuchyni se při vaření 
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 

Napsat recenzi

30 ostatní produkty ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: