Nové
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.
V indické kuchyni se při vaření
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství.
120 Položka ks
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
KURKUMA - TURMERIK
Používá se do těžko stravitelných jídel, ale také k obarvení rýže, zeleninových, luštěninových pokrmů, polévek, ale také do pečiva a nápojů, například do mléka.
V indické kuchyni se při vaření
používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Hmotnost | 100 g |
Podle ájurvédy je ochlazující, virja T, V+, P–, K–. Má hořkou chuť a je mírně stahující. Mletý kořen kurkumy má žlutou barvu, a proto se používá jako přírodní barvivo.
Má antibakteriální, desinfekční, protizánětlivé účinky. Používá se při povrchovém ošetření těla, zejména při léčení otoků, při výronech a při léčení modřin, čistí póry kůže, zevně se aplikuje při zánětu spojivek, na nehojící se vředy, lišej a různé poranění k...
Není vhodná v těhotenství, při žlučových kamenech a onemocnění žaludku.
Žádné komentáře zákazníků.