Nové
Používá se spolu s černým hořčičným semínkem jako základ ČONKU, klíčového receptu indické kuchyně, a to zásadně pražený. Je rovněž základem pro přípravu slaných nápojů.
19 Položka ks
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
DŽÍRA celá - indický kmín ale také římský kmín 200g
Používá se spolu s černým hořčičným semínkem jako základ ČONKU, klíčového receptu indické kuchyně, a to zásadně pražený. Je rovněž základem pro přípravu slaných nápojů.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Hmotnost | 200 g |
Džíra je nejlepší karminativum. Ájurvéda džíru považuje za nejvhodnější prostředek k odstraňování plynu a hlenu. Džíra je suchá, snadno stravitelná, adstringentní, podporuje chuť k jídlu, posiluje, je dobrá pro oči a funguje také jako afrodiziakum. Používá se při poruchách trávení, úplavici, zvětšené slezině, nadýmání a zvracení. Semínka kumínu se hojně přidávají jako přísada do karí koření, do polévek a pickles.
Účinnost džíry se zvyšuje jemným pražením.
Žádné komentáře zákazníků.