Kuchařky a knihy o vaření, koření a surovinách.
Autor: Govind S. Rajpoot 2014 - Nové rozšířené vydání úspěšného titulu. Kniha obsahuje nejen recepty k přípravě zdravého a chutného jídla, ale popisuje také vlastnosti jídla podle ájurvédy. 3. vydání 2009, 159 str. A5, kroužková vazba
Autor: Govind S. Rajpoot 2014 - Nové rozšířené vydání...
Zápis ze semináře DRAVJA GUNA Govindáčárja dží
Zápis ze semináře DRAVJA GUNA Govindáčárja dží
kroužková vazba A4 Stručně charakteristiky poruch VÁT, PITT a KAF vč. výčtu vhodných surovin a mnoho receptů, které lze vařit v případě zvýšené VÁT, PITT a KAF
kroužková vazba A4 Stručně charakteristiky poruch VÁT, PITT a...
kroužková vazba A4 Stručně charakteristiky poruch VÁT, PITT a KAF vč. výčtu vhodných surovin a mnoho receptů, které lze vařit v případě zvýšené VÁT, PITT a KAF
kroužková vazba A4 Stručně charakteristiky poruch VÁT, PITT a...
kroužková vazba A4 Stručně charakteristiky poruch VÁT, PITT a KAF vč. výčtu vhodných surovin a mnoho receptů, které lze vařit v případě zvýšené VÁT, PITT a KAF
kroužková vazba A4 Stručně charakteristiky poruch VÁT, PITT a...