KURKUMA drcená Zobrazit větší

KURKUMA drcená

Nové

Kurkuma v neobvyklé úpravě, tj. drcená na malé kousíčky cca 1*1 mm se používá k obarvení pokrmů zejména rýže, polévek, pickles ale též nápojů, například do mléka.

Více informací

80 ks

40,00 Kč

Parametry

Hmotnost 50 g

Více informací

Podle ájurvédy je V+, P-, K-.

Použití­ v kuchyni: V indické kuchyni se při vaření používá všude tam, kde se užívá sůl pravidelně a ve větším množství. 

Pomáhá při ledvinových, žlučníkových a jaterních potížích, včetně hepatitidy, ale i při nadýmání a kolikách. Pomáhá při artritidě a snižuje cholesterol. 
Užívá se při poporodních bolestech břicha a zástavě menstruace. Má antibakteriální, desinfekční, protizánětlivé účinky. Používá se při povrchovém ošetření těla, zejména při léčení­ otoků, při výronech a při léčení modřin, čistí póry kůže, zevně se aplikuje při zánětu spojivek, na nehojící se vředy, lišej a různé poranění k...

Kurkuma má výrazné využití při vnějším ošetření těla. Užívá se i k léčení otoků při výronech. Při těchto zraněních mírní bolest. I citlivost na bolest se snižuje požíváním kurkumy - například v horkém mléce, v jídle. Velmi dobře také čistí kožní póry. Inhalace kurkumy pomáhá proti škytání a při dýchacích potížích. Prášek kurkumy smíchaný s medem nebo ghí v poměru 1:1 pomáhá při kašli a při uvolňování hlenu. V těchto případech se směs užívá 4krát až 6krát denně.

Není vhodná v těhotenství, při žlučových kamenech a onemocnění žaludku. 

Recenze

Žádné komentáře zákazníků.

Napsat recenzi

KURKUMA drcená

KURKUMA drcená

Kurkuma v neobvyklé úpravě, tj. drcená na malé kousíčky cca 1*1 mm se používá k obarvení pokrmů zejména rýže, polévek, pickles ale též nápojů, například do mléka.

Napsat recenzi

30 ostatní produkty ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: