Nové
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré receptury. Je určena k přípravě drůbeže, masa, sojavity, polévek, omáček, do obalovacích těstíček i zeleniny.
Obsahuje: koriandr, cibuli, řepu, masur dál, pískavici, kájenský pepř, zázvor, džíru, skořici, hřebíček, tejpattu, muškátový ořech, celer
40 Položka ks
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
TANDOORI MASÁLÁ - červené koření
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré receptury. Je určena k přípravě drůbeže, masa, sojavity, polévek, omáček, do obalovacích těstíček i zeleniny.
Obsahuje: koriandr, cibuli, řepu, masur dál, pískavici, kájenský pepř, zázvor, džíru, skořici, hřebíček, tejpattu, muškátový ořech, celer
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Hmotnost | 50 g |
Původní receptura obsahuje hodně kurkumy a byla více žlutá, později se do ní začalo přidávat červené barvivo k dosažení větší pestrosti a zajímavosti pokrmů.
Příprava: do cca 250ml jogurtu přidáme 1-2 polévkové lžíce tandoori masály. Do takto vzniklé kořeněné směsi naložíme drůbeží nebo sojové maso, necháme přes noc marinovat a druhý den grilujeme nebo pečeme. Tandoori masála dodává jídlu krásně červenou barvu, výrazné aroma a jemně kořeněnou, pikantní chuť.
Žádné komentáře zákazníků.