Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
GARAM MASALA - tzv. horké koření

GARAM MASALA - tzv. horké koření

9004

Jedna z nejznámějš­ch indických směsí­ koření­. Je označována jako královské koření­.  Použí­vá se do slaných jídel, tzv. sabdží­ - dušené zeleniny, stejně tak jako do masitýchch jídel či polévek.

44,64 Kč

(869,57 Kč 1 kg)

Počet

  Zásady zabezpečení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

  Zásady doručení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

  Zásady vrácení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

Popis

Je oteplující­, což prozrazuje její­ název GARAM (= horko), MASÁLA (= směs koření­.)

Složení­: koriandr, dží­ra, hřebíček, kardamom, čili, pí­skavice, skořice, zázvor, černý pepř, karí­ list, muškátový oříšek a asafoetida. 

Detaily produktu
9004
29 ks

Parametry

Hmotnost
50 g
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: 9009

PICKNIC MASALA - lahůdková směs zdobící

Univerzální­ směs koření­ určená do studených i teplých pokrmů. Používá se k dochucení­ slaných jí­del, pomazánek, salátů, jogurtů, polévek, smažených hranolek, slaného pečiva, ale i topinek a chlebíčků. Vhodná k rychlému použití­ na cestách.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9063

ANÝZ celý

Používá se při výrobě různých druhů čatní, do sabdží zejména z tykvovité zeleniny, do indických sladkostí, nápojů a při nakládání zeleniny, dále do pečiva, sušenek, cukrovinek i do kompotů. Je součástí mnoha směsí koření a bylinných čajů.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9026

PEPŘ PIPALI - dlouhý pepř drcený

Je to velmi ostré dráždivé koření, které usnadňuje trávení a dýchání neboť je oteplující. Používá se do sabdží, polévek, luštěnin, .. Dodává chuť k jí­dlu, proto je základní­ ingrediencí­ ve vysoce kvalitní­ch karí­ a masálách.
Cena 80,36 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9071

KURKUMA drcená

Kurkuma v neobvyklé úpravě, tj. drcená na malé kousíčky cca 1*1 mm se používá k obarvení pokrmů zejména rýže, polévek, pickles ale též nápojů, například do mléka.
Cena 35,71 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9089

LISTY ESTRAGONU

Listy estragonu se používají na ryby, do marinád, nádivek, do masitých jídel, omelet, omáček, dresinků, do nakládaných okurek, kyselého zelí, k aromatizováníé octů, bylinkových másel, hořčice,..  a podobně. Do téměř hotového jídla nasypeme listy estragonu, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem