Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies
KALA DŽÍRA celá - černá džíra indický kmí­n

KALA DŽÍRA celá - černá džíra indický kmí­n

9041

Může se přidávat také do dálů, placek, různých zeleninových jídel a jako pražená i do salátů, nápojů, pikls a čatní. Používá se do chleba, pečiva, do mletých mas, při grilování, do jogurtu s okurkami. 

58,04 Kč

(1 130,43 Kč 1 kg)

Počet

  Zásady zabezpečení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

  Zásady doručení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

  Zásady vrácení

(upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

Popis

Ájurvéda ji pokládá za neutrální, V–, P–, K0, jemné vůně a chuti.

Léčivý vliv: Podle ájurvédy působí džíra černá proti nadýmání, podporuje činnost žaludku, jater a střev. Používá se proti parazitům, při poruchách pigmentace a při infekci pokožky. Je močopudná.

Detaily produktu
9041
21 ks

Parametry

Hmotnost
50 g
16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: 9018

KARDAMOM zrna

Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí, přidává se do slaného i sladkého jídla, pečiva, sušenek, do kávy, moučníků, kaší, do sladkých a vonných přípravků a nápojů.
Cena 40,18 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9077

PARÁDIČKA chutí a barev

Barevná směs, která oživí studenou i teplou kuchyň. Používá se k ozdobení a dochucení brambor, sabdží, rýže, těstovin, polévek, pomazánek, salátů, slaného pečiva, topinek, chlebíčků, dresinků, aj. 
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9089

LISTY ESTRAGONU

Listy estragonu se používají na ryby, do marinád, nádivek, do masitých jídel, omelet, omáček, dresinků, do nakládaných okurek, kyselého zelí, k aromatizováníé octů, bylinkových másel, hořčice,..  a podobně. Do téměř hotového jídla nasypeme listy estragonu, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9088

LISTY SATUREJKY

Listy saturejky se používají k vylepšení chuti slaných jídel, zejména luštěnin, kapusty, do smetanových omáček, fazolového a rajčatového salátu, pokrmů z hub a obilovin, polévek, omáček, pomazánek apod. Do téměř hotového jídla nasypeme listy saturejky, které můžeme předem podrtit v dlani.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Poslední kus skladem

Kód: 9030

Zázvor mletý

Zázvor je součástí masál, neboť dodává směsi vůni a zvyšuje trávicí sílu. Je to nezbytná součást východní kuchyně. Používá se zejména do těžce stravitelných pokrmů, zejména masa, luštěnin, ..
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9073

HARMONIE TRIDÓŠ

Univerzální ájurvédská směs posilující trávicí oheň, vhodná zejména při potížích s vát a kaf. Používá se k přípravě zeleninových a luštěninových pokrmů, rýžových specialit, polévek.Složení­: kurkuma, dží­ra, černé hořč. semínko, zázvor.
Cena 44,64 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9035

ASAFOETIDA - čertovo lejno z kuti

povolené složení: rýžová mouka, asafoetida, kurkuma Základní koření používané v indické kuchyni, nahrazuje česnek a cibuli. Velice malé množství dodá jídlu výjimečnou chuť i aroma. Používá se do různých masál, do luštěninových i zeleninových jídel a slaných specialit.  Je vhodné jak do pečených, vařených i smažených jídel. Blahodárně působí na trávicí...
Cena 80,36 Kč
Zobrazit
Skladem

Kód: 9063

ANÝZ celý

Používá se při výrobě různých druhů čatní, do sabdží zejména z tykvovité zeleniny, do indických sladkostí, nápojů a při nakládání zeleniny, dále do pečiva, sušenek, cukrovinek i do kompotů. Je součástí mnoha směsí koření a bylinných čajů.
Cena 26,79 Kč
Zobrazit
Skladem