Použití v kuchyni: Směs pěti druhů satvických koření, vhodná na lehká jídla do teplé kuchyně dušené zeleniny, těstovin i polévek.
Použití v kuchyni: Směs pěti druhů satvických koření, vhodná...
Jedna z nejznámějšch indických směsí koření. Je označována jako královské koření. Používá se do slaných jídel, tzv. sabdží - dušené zeleniny, stejně tak jako do masitýchch jídel či polévek.
Jedna z nejznámějšch indických směsí koření. Je označována...
Pro přípravu zeleninových i masitých pokrmů, ulehčuje jejich trávení a vylepšuje jejich aroma i chuť.
Pro přípravu zeleninových i masitých pokrmů, ulehčuje jejich...
Podle ájurvédy má velký vliv na psychiku člověka, zmírňuje napětí, celkově zklidňuje, .. Schválilo MZ ČR jako doplněk stravy, který není určen pro děti.
Podle ájurvédy má velký vliv na psychiku člověka, zmírňuje...
Mletá džíra se používá zejména do zeleninových, luštěninových i masitých pokrmů.
Mletá džíra se používá zejména do zeleninových, luštěninových...
Jedná se o speciální směs tří druhů oteplujících koření, a to zázvoru, dlouhého pepře - pipal a černého pepře. Je chuti ostré. Schválilo MZ ČR jako potraviny neuvedené ve vyhlášce, které nejsou určené pro děti.
Jedná se o speciální směs tří druhů oteplujících koření,...
Při jemném vmasírování do pokožky dochází k úlevě, zejména při bolesti hlavy, kloubů, zad, ramen, lýtek, pánve a při nemocích vát.
Při jemném vmasírování do pokožky dochází k úlevě, zejména při...
Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí, přidává se do slaného i sladkého jídla, pečiva, sušenek, do kávy, moučníků, kaší, do sladkých a vonných přípravků a nápojů.
Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí,...
KRIŠNA MUSK - MOSCHUS - MOŠUS Indie, 3 ml lahvička KRISHNA MUSK - KRIŠNA MUSK * čistá mysl - křišťálová čistota * Jemná vůně připomínající miminka i mateřskou náruč. Vůně dokonalé čistoty, bezpečí a nadpozemské lásky...
KRIŠNA MUSK - MOSCHUS - MOŠUS Indie, 3 ml lahvička KRISHNA...
Ájurvédská směs koření, která je vhodná do luštěninových a zeleninových polévek, ale i k přípravě zeleniny, masa či pomazánek.
Ájurvédská směs koření, která je vhodná do luštěninových a...
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré receptury. Je určena k přípravě drůbeže, masa, sojavity, polévek, omáček, do obalovacích těstíček i zeleniny. Obsahuje: koriandr, cibuli, řepu, masur dál, pískavici, kájenský pepř, zázvor, džíru, skořici, hřebíček, tejpattu, muškátový ořech, celer
Tradiční směs koření, která se vyrábí podle staré...