Celé i mleté, čerstvé i sušené koření. Jednotlivé druhy i namíchané směsi.
Ájurvédská směs pro výživnou polévku z kořenové zeleniny, která se přidává například k červené čočce či mung dálu. Též ji můžete přidat do pískavicové polévky. Je vhodná pro cestovatele, kdy je komplikované vařit čerstvou zeleninu.Složení: kousky mrkve, petržele, celeru, cibule, kurkuma, pažitka, pepř, džíra, koriandr, cizrnová mouka.
Ájurvédská směs pro výživnou polévku z kořenové zeleniny,...
Používá se do omáček, polévek, sabdží, dálů, dušené zeleniny, rýže, těstovin, pomazánek, na drůbež a ryby. Tej patta je základem pro směsi koření, jako jsou karí nebo garam masálá.
Používá se do omáček, polévek, sabdží, dálů, dušené zeleniny,...
Používají se v kuchyni při přípravě tykvovité zeleniny a velice lehké a výživné polévky pro cukrovkáře.
Používají se v kuchyni při přípravě tykvovité zeleniny a...
Pro přípravu zeleninových i masitých pokrmů, ulehčuje jejich trávení a vylepšuje jejich aroma i chuť.
Pro přípravu zeleninových i masitých pokrmů, ulehčuje jejich...
Základ mnoha masál, hodí se do sladkých i slaných pokrmů, ale zejména do rýžových jídel i ovocných kompotů a nápojů.
Základ mnoha masál, hodí se do sladkých i slaných pokrmů, ale...
Používají se v kuchyni při přípravě tykvovité zeleniny a velice lehké a výživné polévky pro cukrovkáře.
Používají se v kuchyni při přípravě tykvovité zeleniny a...
Používá se při výrobě různých druhů čatní, do sabdží zejména z tykvovité zeleniny, do indických sladkostí, nápojů a při nakládání zeleniny, dále do pečiva, sušenek, cukrovinek i do kompotů. Je součástí mnoha směsí koření a bylinných čajů.
Používá se při výrobě různých druhů čatní, do sabdží zejména z...
Pražená směs, kterou můžete přidávat do jídla při vaření i do již hotového pokrmu. Krásně ozdobí studenou i teplou kuchyň, zvýrazní chuť salátu, jogurtu.
Pražená směs, kterou můžete přidávat do jídla při vaření i do...
Semínka jsou základním kořením v jakémkoli slaném jídle. Zejména indická kuchyně ho používá k přípravě čonku. Také se často používá olej ze semínek.
Semínka jsou základním kořením v jakémkoli slaném jídle....
Směs vhodná do dálů, sabdží, dušené zeleniny, těstovin i polévek.
Směs vhodná do dálů, sabdží, dušené zeleniny, těstovin i...
Dodává chuť k jídlu, proto je základní ingrediencí ve vysoce kvalitních karí a masálách.
Dodává chuť k jídlu, proto je základní ingrediencí ve...
Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí, přidává se do slaného i sladkého jídla, pečiva, sušenek, do kávy, moučníků, kaší, do sladkých a vonných přípravků a nápojů.
Významná součást směsí koření, zejména garam masály a karí,...